Ny CEO

Velkommen til Magnus, vår nye daglig leder!

CEO Magnus Kibsgaard

I forbindelse med emisjonen hvor Kvarøy Landbasert AS overtar kontrollen i selskapet, har vi ansatt Magnus Kibsgaard som ny daglig leder. Carsten Rimer blir COO. Dette er første ledd i vår omfattende rekrutteringsprosess i forbindelse med byggestart høsten 2023.

Magnus Kibsgaard har sittet i styret i snart to år med operativt ansvar for selskapets finansieringsstruktur. Han har erfaring som økonomisjef i Rana Gruber og nå sist som CEO i Greenland Ruby.

Med Magnus Kibsgaard sin kompetanse og erfaring får vi på plass en viktig kapasitet og ressurs for å lede selskapet videre fra der vi står nå. I løpet av de neste 2 til 5 årene skal selskapet investere for ca. 3 milliarder i sitt anlegg på Nesna. Da er det viktig at vi også har folk med International og bred finansiell investeringserfaring på plass.

At vi nå får en slik kapasitet inn i selskapet er veldig bra og vil føre til at teamet blir ytterlige styrket og komplementært.