Åpen søknad

Har du lyst til å jobbe med den spennende utviklingen innen landbasert oppdrett? Da får du nå en unik sjanse! Vi trenger mange nye ansatte i tiden fremover, og lyser med dette ut åpen stilling hos oss på Arctic Sefarm.

Er du:

Røkter, driftsoperatør, lokalitetsansvarlig, avdelingsleder, teamleder, serviceingeniør, industrimekaniker, servicearbeider, personal og hr-ansvarlig, kvalitet og hms-sjef eller noe helt annet, som kunne passe inn hos oss?

Send oss din CV!

Arctic Seafarm kombinerer velutprøvd teknologi sammen med snart 50års oppdrettserfaring, når vi nå tenker nytt og bygger ett av verdens største gjennomstrømningsanlegg på Helgelandskysten.

Er dette noe du synes høres givende ut å jobbe med? Da kan det være akkurat du som er riktig person til å være med bygge Arctic Seafarm sammen med oss

Bli med å skape fremtidens historie innen oppdrettsnæringen!
Arbeidsted: Nesna/Mo i Rana

Send inn søknad med cv her.

Kvarøy_Arctic_Seafarm_RGB

Arctic Seafarm er lokalisert til Langsetvågen i Nesna kommune hvor vi har konsesjon på 15.000 tonn stående biomasse for produksjon av laks.

Med oss på laget har vi Kvarøy Fiskeoppdrett som partnere. De har over 40 års erfaring med oppdrett på sjø. Sammen med dem deler vi en visjon om å produsere mat med svært lavt klimaavtrykk. Med deres kunnskap og erfaring kan vi være trygge på at alt blir lagt til rette til det beste for laksen, både på sjø og på land.

Produktet

I likhet med alt annet som svømmer, går eller flyr på jorden, vil kvaliteten på kjøttet i stor grad være avhengig av det den spiser og miljøet den vokser opp i.

En glad laks, er en god laks.

Alle forhold vil ligge til rette i vårt anlegg for at laksen skal trives. Bevegelsesfrihet, skjerming fra ytre trusler, og et nøye sammensatt kosthold vil gi en fisk med spenstig kjøtt og gunstig næringssammensetning.

csm_IMG_4107_web-1068x712_bfdd2c86cd