Alf Gøran – årets navn i Norsk Sjømatnæring!

Vi er stolte av at vår styreleder og daglig leder for vår største eier, Kvarøy Fiskeoppdrett AS, ble kåret til årets navn i Norsk Sjømatnæring!

Feirer vår styreleder i Kvarøy Fiskeoppdrett AS, årets navn i Norsk Sjømatnæring, for bærekraftig lederskap.

Alf Gøran og Kvarøy Fiskeoppdrett AS sin innsats, kunnskap og dedikasjon til bærekraft og fiskevelferd har gjort seg bemerket i bransjen. Som et eksempel på bærekraft i praksis, og med fokus på å bevare havets ressurser, er Alf Gøran sin ledelse tydelig og målrettet. I praksis demonstrerer du og Kvarøy Fiskeoppdrett AS hvordan dere aktivt påvirker og leder utviklingen og planleggingen av vårt landbaserte anlegg på Nesna

Takk for ditt engasjement, både for oss og kommende generasjoner! Din innsats for å implementere endringer i næringen og opprettholde høye standarder, med fiskehelse i fokus, styrker håpet om en mer bærekraftig og sterk utvikling i sjømatnæringen.

 

Gratulerer, vi er takknemlige for å ha deg som styreleder og Kvarøy Fiskeoppdrett AS med på laget.

Her kan du lese mer om begrunnelsen til utmerkelsen.